Начало

 

  1. С цел ограничаване на предаванeто и разпространението на заразата, ще преглеждам само пациенти с предварително записан час за преглед. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!  При резервирането на час за преглед, описвайте в поле "Причина за посещение" накратко своите оплаквания, обективно състояние, вид документ, който искате да ви бъде издаден. Описания, като "Преглед" или "Направление", няма да бъдат приемани и часът Ви ще бъде анулиран от мен. При преценка от моя страна, за вероятност от COVID-19 заболяване , ще се свържа незабавно с Вас по телефона. При неинфекциозни оплаквания часът Ви ще бъде веднага одобрен от мен и ще получите имейл за това.
  2. Пациенти. имащи симптоми на остри респираторни заболявания, като температура над 37.5ºC, нарушение в обонанието и вкуса, треска, суха кашлица, изтощение, отпадналост, ставни и мускулни болки, моля да се свържат незабавно с мен, по мобилния ми телефон 0898712801, за преценка на състоянието и даване на адекватни указания.   
  3. Пациентите с неинфекциозни, остри, хронични заболявания и такива, които идват за диспансерен или профилактичен преглед, да посещават кабинета само след запазен час и при строго спазване на хигиенните изисквания и норми, с цел предпазване от новия корнавирус.
  4. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! ВСИЧКИ ПАЦИЕНТИ ПОСЕЩАВАЩИ АМБУЛАТОРИЯТА ДА БЪДАТ С ПРАВИЛНО ПОСТАВЕНA (НАД НОСА) ЗАЩИТНA МАСКA, КАКТО В КАБИНЕТА, ТАКА И В ЧАКАЛНИТЕ! НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ В КАБИНЕТА ПАЦИЕНТИ БЕЗ МАСКA ИЛИ С НЕПРАВИЛНО ПОСТАВЕНA ТАКAВА!

Д-р ИВО БОРИСОВ
 

 

ВХОД